Volledige integratie van uw mobiele telefoon met iVoIP.

Bent u op zoek naar een volledige integratie van VoIP op uw mobiel, bekijk dan onze iVoIP Mobiel mogelijkheid.

 

Bereikbaar op uw mobiele telefoon.

iVoIP biedt standaard een optie om te koppelen met uw mobiele telefoon. Dat hoeft geen smartphone te zijn maar kan met elke mobiele telefoon! Dit is een zeer handige functie voor personen die regelmatig van hun werkplek weglopen of naar andere afdelingen lopen. Door een simpel "vinkje" te zetten gaan uw bureautoestel en uw mobiele telefoon tegelijk over. De meest voorkomende instelling is dat uw mobiele telefoon overgaat indien uw bureautoestel bijvoorbeeld na vier keer overgaan niet opgenomen wordt.

Vanaf het moment dat u een telefoongesprek aanneemt op uw mobiele telefoon (*) kunt u zowel interne als externe gesprekken beantwoorden.

(*) Bij het beantwoorden op uw mobiel wordt er gebruik gemaakt van uw sim provider en deze kan aanvullende belkosten doorberekenen.

 

iVoIP bellen via Smartphone App.

Tegenwoordig hebben veel mensen een Smartphone zoals een Android of iPhone toestel. Door een App (*) te installeren en daar uw (sip) iVoIP gegevens te zetten biedt u nog meer fleibiliteit in mobiele telefonie! U kunt niet alleen gebeld worden op uw interne nummer (bijvoorbeeld toestel 211) maar ook zelf uitbellen met het telefoonnummer van het bedrijf of afdeling. Inkomende en uitgaande gesprekken gaan volledig over het internet. In de praktijk zou het betekenen dat u bijvoorbeeld vanuit huis, vakantieadres, klantlokatie of onderweg altijd bereikbaar bent op het zakelijke nummer.

(*) Apps zijn in Appstores zowel gratis als betaald te vinden en dienen het sip protocol te ondersteunen. iVoIP Nederland geeft geen support op vermelde Apps van derden.
iPhone app, niet gratis Bria t.b.v. iPhone (Betaalde versie) Android App - niet gratis Bria t.b.v. Android (Betaalde versie)  
     
Windows SIP App voor VoIP Windows SIP App voor VoIP  
Linphone t.b.v. iPhone (GRATIS versie) Linphone t.b.v. Windows Mobile (GRATIS versie)