Premium Bria partner

  • 15 sep. 2017

iVoIP is trots te mogen melden dat we Premium Bria Partner zijn van de meest gebruikte softphone. de perfecte anvulling of vervanging op vaste bureautoestellen. Of het nu voor je smartphone, tablet of computer is, Bria is de zakelijke oplossing om je bereikbaarheid op een vast telefoonnummer te verhogen. Maar Bria is meer dan dat. Chatten en Videobellen behoort ook tot de opties. En of je nu Apple, windows of Android gebruikt, Bria is je VoIP softphone.

Lees meer


Nieuws over uw telefonie kosten inzake EU regulering!

  • 17 aug. 2017

Wegens een besluit van het Europees Parlement (EU No 531/2012) zullen telecomoperators vanaf 1 juli 2017 verschillende tarieven toepassen op basis van de oorsprong van het telefoonverkeer. Omdat dit in sommige gevallen een prijsstijging zal veroorzaken, is iVoIP genoodzaakt de toeslag door te berekenen. Wat houdt dit nu in en voor wie is dit belangrijk? Dit is van toepassing indien u een iVoIP telefooncentrale, iVoIP Lite of SIP trunk heeft en u gebruikt daar telefoonnummers op van landen buiten de EER.

Lees meer


Geen extra kosten vanaf 1 juli bij 0900-nummers

  • 6 jun. 2017

De klantenservice van iedere organisatie moet tegen standaard telefonie tarief bereikbaar zijn. Bedrijven mogen vanaf 1 juli 2017 geen extra kosten meer in rekening brengen voor het telefoonverkeer van bestaande klanten. De regeling geldt voor bestaande klanten die informatie of service verlangen van het bedrijf waarvan ze klant zijn.

Lees meer


Vernieuwde iVoIP Telefoniste console

  • 1 sep. 2016

Goed nieuws voor iVoIP Cloud Telefonie gebruikers die de handige Telefoniste Console gebruiken op hun computer. Deze kon u alleen gebruiken indien er flash op uw computer geïnstalleerd is. Flash wordt echter steeds minder vaak gebruikt vanwege veiligheidslekken en gevoeligheid voor virussen. Mede hierdoor en voor betere ondersteuning door nieuwere browsers, is de Telefoniste Console volledig vernieuwd op basis van...

Lees meer


Doorverbinden met een Snom toestel

  • 10 jun. 2016

We krijgen regelmatig vragen van gebruikers hoe ze nu eigenlijk behoren door te schakelen. Daar is niet een specifieke methode voor maar meerdere. Uiteraard afhankelijk van hoe je zelf wilt doorschakelen. Onduidelijk? Ik zal het toelichten. Er zijn drie methoden om een binnenkomend gesprek door te verbinden.

Lees meer


Alle zakelijke klanten van de grootste Telecom provider van Nederland zijn tot 1 juni contractvrij!

  • 18 mei 2016

Ben u telefonie klant bij de grootste Telefonie aanbieder in Nederland en wilt u graag overstappen naar VoIP telefonie? Dan is dit het moment om actie te ondernemen! Zakelijke klanten hebben een brief gekregen over de tariefwijzigingen en aangepaste algemene voorwaarden. Hierdoor kunt u als ondernemer tot 1 juni van uw contract met de grootste Telefonie aanbieder in Nederland af.

Lees meer


[Opgelost] Storing telefonie

  • 17 dec. 2015

[15:30 uur] We hebben geconstateerd dat de telefoonstoring vrijwel alle in en uitgaande telefoongesprekken betreft. Hierdoor kan het zijn dat uw telefoon soms wel overgaat maar dat u geen gesprek kunt aannemen. De storing ligt buiten de iVoip centrale in de telefonie / voip verbindingen. Er wordt met hoge prioriteit aan een oplossing gewerkt. [16:10] De problemen zijn opgelost. Vermoedelijk heeft er een DDOS aanval plaatsgevonden (wordt nog onderzocht), waardoor de voip verbindingen naar andere telefonienetwerken overbelast zijn geraakt. De bron is gevonden en uitgesloten waarna de telefonie verbindingen zijn gestabiliseerd.

Lees meer


iVoiP officieel VAR Partner van Snom!

  • 18 aug. 2015

Sinds deze week heeft iVoIP de status van officieel VAR Partner van Snom Technology AG producten! Snom is een wereldwijde ontwikkelaar en producent van hoogwaardige Voice-over-IP telefoons.

Lees meer


Intergratie Vaste en Mobiele telefonie

  • 7 jul. 2015

iVoIP staat niet stil en blijft doorontwikkelen! Ondanks dat het koppelen van een mobiele telefoon standaard inbegrepen is bij iVoIP Cloudtelefonie hebben we gekozen voor een nog completere optie. Met trots presenteren wij IVoIP Mobiel! Met iVoIP Mobiel wordt uw mobiele nummer 100% onderdeel van de iVoIP telefooncentrale. Ook wel eens VaMo genoemd.

Lees meer


Gratis Call Recording bij VoIP

  • 17 apr. 2015

iVoIP is de meest complete telefooncentrale in de cloud. Zo is Call Recording standaard en gratis inbegrepen!

Lees meer