Hoe verbind je een gesprek door met een Snom toestel?
We krijgen regelmatig vragen van gebruikers hoe ze nu eigenlijk behoren door te schakelen. Daar is niet één specifieke methode voor maar meerdere. Uiteraard afhankelijk van hoe je zelf wilt doorschakelen. Onduidelijk? Ik zal het toelichten. Er zijn drie methoden om een binnenkomend gesprek door te verbinden.
1: Doorverbinden zonder de hoorn op te nemen
2: Blind doorverbinden zonder de persoon eerst te spreken waarnaar je toe doorverbinden gaat.
3: Doorverbinden met aankondiging waarbij je eerst je collega vertelt wie je voor hem/haar aan de lijn hebt.

Afhankelijk van het type Snom toestel heb je daar slimme sneltoetsen voor. Op deze video (Engels) worden de drie methoden gedemonstreerd. Heb je een vraag of blijft het onduidelijk dan mag je altijd contact opnemen met een iVoIP Reseller of de iVoIP Supportdesk.