iVoIP is Premium partner van Counterpath softphones.

Verander de manier waarop u communiceert. Vanuit het gemak van uw computer bijvoorbeeld. Naast uw bestaande bureautoestel of als volledige en completere vervanger, met de softphone van Counterpath zet u de computer in voor een volledige telefonische communicatiemiddel.
Alles wat u verwacht van een telefoonsysteem met de extra voordelen van videoconferentie, messaging en aanwezigheidsbeheer. Met behulp van de nieuwste technologie en SIP-standaarden bieden CounterPath’s IP-desktop softphone-clients zakelijke gebruikers een carrier-grade VoIP-communicatieoplossingen die kunnen worden aangepast aan de behoeften van elke grootteorganisatie. 

Bria 5 voor computers en laptops.

Een superieure communicatie ervaring. Bria is beschikbaar op Windows en Mac, en is onze meest geavanceerde softphone client applicatie. Bria 5 stelt gebruikers in staat om hun communicatie met een compleet assortiment HD-spraak- en videogesprekken, messaging, aanwezigheidsfuncties en meer te nemen. Beschikbaar voor: Mac & Windows.

Bria 5 voor mobiele telefoons en tablets.

Met Bria op je telefoon of tablet bel je met je vaste telefoonnummer en ben je ook bereikbaar op je interne toestelnummer. Waar je ook bent, via de Bria App bel je op kantoor, thuis of onderweg en ben je optimaal bereikbaar.

Alle codecs, support en updates zijn inbegrepen bij Bria Stretto. Bria is te gebruiken op iOS en Android toestellen.

Informeer naar de mogelijkheden.